Prvotřídní delikatesy ze Španělska
 

Kuřecí paella

Tou nejlepší španělskou delikatesou je beze sporu především paella. Paell existuje hned několik a každý si může vybrat dle chuti tu pravou přímo pro něj. K její přípravě vám jistě velice dobře pomůže recept na paellu. V něm najdete uvedeno, že na kuřecí paellu budete potřebovat špetku mletého šafránu, bílý pepř, naťovou cibuli, hrášek, červenou kapii, kuřecí maso, olivový olej, oranžovou kapii, vývar, sůl, česnek, rýži a pokud budete chtít, tak i limetkovou šťávu. Vše uděláme společně na zvláštní paella pánvi a můžeme si pochutnat na výborném jídle, které si zamiluje i ten největší gurmán. Kuřecí paella je zamilovaným jídlem všech. Rádi si ji dávají muži, ženy i děti. Každý si totiž v paelle najde to své. Toto jídlo je součástí jídelních lístků i těch nejlepších a nejluxusnějších restaurací a ode dneška může být součástí tabule i u vás doma.

Pokud si chcete recept na kuřecí paellu raději vyhledat a postupovat přesně jak se má, podívejte se na internetu. Zde vám velice dobře pomohou oblíbené recepty online, v nichž najdete vše, co potřebujete. Detailně rozepsaný postup i přesné množství surovin, které se do klasické kuřecí paelly mají použít, je zde uveden. Díky těmto receptům zvládne toto nesmírně kvalitní jídlo i kuchař začátečník. Můžete tak připravit překvapení pro svou ženu nebo přítelkyni a uvařit jí dokonalou paellu. Pokud k jídlu přidáte výtečné španělské jídlo a uděláte romantickou atmosféru, máte rozhodně vyhráno.

Inspiraci a spoustu dalších zajímavých receptů naleznete také na www.spanelskerecepty.cz. Dopřejte svým chuťovým pohárkům to nejlepší jídlo, jaké můžete mít. Udělejte si co nejdříve kuřecí paellu a uvidíte, že už nic jiného jíst nebudete chtít. Tento pokrm je zdravý, chutný, zajímavý a zároveň také velice levný. To nejlepší v podobě paelly čeká jen a jen na vás. Buďte nároční a přeneste se v pohodlí svého domova do krásného Španělska ještě dnes večer.

Diskuze k článku

Téma Počet odpovědí Uživatel Datum vložení
Kuřečí paella: Minulé léto... 1 Lucka O. 18. 02. 2013
Recepty: Tahle stránka... 3 Klára D. 21. 01. 2013
číst vše Nový příspěvek

29. 12. 2012